ANA SAYFA | FAVORİLERİME EKLE | İLETİŞİM YENİ DOKTOR KAYIT  |  HASTANE KAYIT  MEDİKAL FİRMA KAYIT
 
Şifremi Unuttum    Yeni Üye Kayıt
 
Doktorlar | İsme Hasta Soruları | Cevaplı Havuz Soruları | Hastalıklar A-Z | Hazır Soru Cevaplar | Laboratuar Testleri | Tedaviler | Teşhis Koy | Reklam Ver
Sağlık Videoları  | İlaç Rehberi | Tıp Sözlüğü | Hastaneler | Medikal Firmalar
 
 
 
 
MEDİKAL FORMÜLLER
Hamile kalma zamanı, doğum zamanı Hesaplama
Koroner Kalp Hastalığı Risk Hesaplaması
Child-Pugh Skorlaması
Vücut kitle indeksi, Vücut yüzey alanı
 
DUYURULAR
 Sayın üyeler aldığınız cevaba ek soru sormak istediğinizde ne yapmalısınız...
 
 
 
 
 
 
Tüm Ücretsiz Hasta Soruları >>  3090 adet
     Bölüm, Branş Seç: 
Ve   Veya  Aynen

 

 
 
  Pataloji sonucum ne anlama geliyor? korkmalımıyım

Gastroenteroloji  -  Prof.Dr. Yusuf AKCAN
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:

Makroskopi:
1 işaretli gönderilen materyal 0.3 ve 0.1 cm çapında gri beyaz gri mor 2 adet doku parçasıdır. Tamamı 2 parça 1 kasette takibe alındı. ’’ 1 ’’ dendi.
2 işaretli gönderilen materyal 0.3 cm çapında gri beyaz gri mor 1 adet doku parçasıdır. Tamamı 1 parça 1 kasette takibe alındı. ’’ 2 ’’ dendi.


Mikroskopi:


Patolojik Bulgular:


Patolojik Tanılar:
...
 
  Hepatit C kalıcı viral yanıt

Gastroenteroloji  -  Prof.Dr. Yusuf AKCAN
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:

Hocam annem 10 yıl önce hep.c tedavisi gördü.tedaviden 6 ay sonra hcv rna negatif çıktı.sonra 1 yıl sonra kontrol amaçlı bir hcv rna testi daha yaptık yine negatif çıktı.doktorumuz bu kalıcı viral yanıt dedi başka bir şey yapmanıza gerek yok dedi.ve biz bir daha hiç kontrole gitmedik.şimdi aradan yaklaşık 8 yıl geçmiş oldu.tekrardan bir hcv rna yaptırmalımıyız.veya doktorumuzun dediği gibi başka b ...
 
  hepatit b

Gastroenteroloji  -  Prof.Dr. Yusuf AKCAN
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:

Merhaba hocam
Benim hbsag pozitif
Anti hbc igm negatif
hbe ag negatif
hbe ab pozitif
anti hbc igg pozitif
hbv dna 2.37*10^5 negatif (Deteksiyon Limiti,83.7,,Kopya/mL
Kantitasyon Aralığı,21x10^1,16.42x10^7)
SGPT (ALT) 45 ( 0 - 50 U/L )
SGOT (AST) 25 ( 0 - 50 IU/L)
karaciğer ultasyonu normal hiçbir sorun çıkmadı. Diğer kan tetkiklerimde normal aralıkta.
doktor ...
 
  hepatit b

Gastroenteroloji  -  Prof.Dr. Yusuf AKCAN
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:

Hocam Merhaba yaklaşık 9 yıldır hepatit b tedavisi alıyorum 5 yıl zeffix aldım 4 yıldırda viread alıyorum son yaptırdığım testlerde alt ast noprmal ama hbvdna negatif seyrederken 22 /IU/ml geldi doktorum önemli olmadığını söyledi ama benim kafama çok takıldı bu önemli bir yükselişmidir?selam sevgiler
 
  hepatit b

Gastroenteroloji  -  Prof.Dr. Yusuf AKCAN
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:


kronik hepatit b teşhisi konulmuştu yıllar önce son yaptıdığım teslerim
ANTI HBC IGG 11.98 (Pozitif)
ANTI HBE (ELISA) 0.02 (Pozitif)
Anti HBc IgM 0.23 (Negatif)
Anti hbs Negatif
hbsag 58,82 pozitif
Delta Antijeni negatif
Hbv Dna kantitaif 3678 ıu/ml pozitif
AST 17
ALT 11
GGT 12
karaciğer ultrasonum iyi çıktı
test sonuçlarım bu şekilde doktora gidip göst ...
 


  Okult hepatit B mi oldum?

Gastroenteroloji  -  Prof.Dr. Yusuf AKCAN
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:

Değerli Hocam; Birçok kez eşimle bağırsak ve mide için İstanbul’dan Sakarya’ya size geldik.Sizler İstanbul Toprak hastanesine gelince,birçok tanıdığım hastayı gururla size yönlendirdim. Bizim gibi çok memnun kaldılar.
Cevaplamanızı istirham ettiğim şöyle bir sorum var;
Ben 66 yaşımda inaktif hepatit B taşıyıcısıyım.Kartal Lütfi Kırdar’da her 6 ayda bir tahlil yaptırıyorum.Ancak 27.08.2019 da ...
 
  hepatit b taşıyıcılığı

Gastroenteroloji  -  Prof.Dr. Yusuf AKCAN
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:

2002 YILINDAN BERİ HEPATİT TAŞIYICIYIM

EN SON YAPTIRDIĞIM TEST

ANTI HBC IGG 11.98 (Pozitif)
ANTI HBE (ELISA) 0.02 (Pozitif)
Anti HBc IgM 0.23 (Negatif)
Anti hbs Negatif
hbsag 58,82 pozitif
AST 23
ALT 16
GGT 10,6
HBV DNA 7258
HBV DNA GENOM 58588 KOPYA/ML

test sonuçlarım bu şekilde çıktı doktora gidip gösteremedim başka bir test yaptırmalımıyım nası ...
 
  hepatit yorumu

Gastroenteroloji  -  Prof.Dr. Yusuf AKCAN
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:


2002 YILINDAN BERİ HEPATİT TAŞIYICIYIM

EN SON YAPTIRDIĞIM TEST

ANTI HBC IGG 11.98 (Pozitif)
ANTI HBE (ELISA) 0.02 (Pozitif)
Anti HBc IgM 0.23 (Negatif)
Anti hbs Negatif
hbsag 58,82 pozitif

karaciğer enzim teslerim genel sınırlar içinde bu sonuca göre balka bir test yaptırmam gerekitmi nasıl yorumluyorsunuz test so ...
 
  HEPATİT

Gastroenteroloji  -  Prof.Dr. Yusuf AKCAN
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:

2002 YILINDAN BERİ HEPATİT TAŞIYICIYIM

EN SON YAPTIRDIĞIM TEST

ANTI HBC IGG 11.98 (Pozitif)
ANTI HBE (ELISA) 0.02 (Pozitif)
Anti HBc IgM 0.23 (Negatif)


DAHA ÖNCELERİ ANTİ HBC DAHA YÜKSEK ÇIKIYORDU. BU DEĞERLER HEPATİT TAŞIYICILIĞININ AZALDIĞINI MI GÖSTERİYOR.YORUMLAYABİLİRMİSİNİZ
 
  Yemek borusu

Gastroenteroloji  -  Dr. Editor Saglikdanis
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir.
Selam. Annem 61 yaşında. Yemek borusunun ameliyyat olması gerekiyor. Yemek borusunda kalınlaşma var. İlaçla tedavi olunamazmı? Önceden teşekkürler.
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki »
 
 
 
 
 
Anasayfa  |   Hastalıklar  |   Üye Doktorlar  |   Hasta Soruları  |   İlaç Rehberi  |   Tıp Sözlüğü  |   Konsültasyonlar  |   Sağlık Haberleri  |   Medikal Hesaplar  |   Güncel Tedaviler  |   Kategorize Hazır Soru-Cevaplar  |   Tanısal Algoritma  |   Reklam  |   İletişim | 

Sponsor Linkler:   
Copyright © Telif hakkı © 2007-2017 Saglikdanis.com
Yasal uyarı: Bu sitede yayınlanan resim, yazı ve diğer uygulamaların her hakkı Akcan Sağlık Hizmetleri. Ltd. Şti. 'ye aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Bu site kişileri sağlık alanında bilgilendirmeye yönelik hazırlanmıştır. Sitede yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir. Siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız. İçeriği izinsiz kullanmak yasaktır