ANA SAYFA | FAVORİLERİME EKLE | İLETİŞİM YENİ DOKTOR KAYIT  |  HASTANE KAYIT  MEDİKAL FİRMA KAYIT
 
Şifremi Unuttum    Yeni Üye Kayıt
 
Doktorlar | İsme Hasta Soruları | Cevaplı Havuz Soruları | Hastalıklar A-Z | Hazır Soru Cevaplar | Laboratuar Testleri | Tedaviler | Teşhis Koy | Reklam Ver
Sağlık Videoları  | İlaç Rehberi | Tıp Sözlüğü | Hastaneler | Medikal Firmalar
 
 
 
 
MEDİKAL FORMÜLLER
Hamile kalma zamanı, doğum zamanı Hesaplama
Koroner Kalp Hastalığı Risk Hesaplaması
Child-Pugh Skorlaması
Vücut kitle indeksi, Vücut yüzey alanı
 
DUYURULAR
 Sayın üyeler aldığınız cevaba ek soru sormak istediğinizde ne yapmalısınız...
 
 
 
 
 
 
Tüm Ücretsiz Hasta Soruları >>  3064 adet
     Bölüm, Branş Seç: 
Ve   Veya  Aynen

 
 
 
  KABIZLIK,GAZ VE ŞİŞKİNLİK

Gastroenteroloji  -  Prof.Dr. Yusuf AKCAN
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:

Merhabalar Yusuf Hocam, 32 yaşındayım yaklaşık 15 senedir ciddi anlamda kabızlık ve şişkinlik yaşıyorum. Ve bun beni çok rahatsız ediyor zaman geçtikçe. Haftada 1 yada 2 kere dışklıyorum oda dışarıdan aldığım bekunis ,dupholac yada magnezyum calcid gibi ürünlerle şimdi onlarda bir işime yaramıyor ama. Lütfen yardım ediniz.
Tarafınızdan muayene randevusu alamıyoroum yoğunluktan dolayı ama en kıs ...
 
  Hepatit b ve afp yüksekliği

Gastroenteroloji  -  Prof.Dr. Yusuf AKCAN
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:

Merhaba yusuf bey 22 yaşında erkek kardeşim yaklaşık 3 yıldır tenofovir tedavisi görüyor. Son 10 aydır afp değerleri mayıs ayında 7.59 temmuzda 6 ve şu an 9.29 seviyelerinde. Temmuz ayında yapılan mrında karaciğerinde hafif büyüme dışında bir sorun yoktu. Ast 25 alt 22 hbv dna negatif hbsag pozitif şu an. Bu afp yüksekliğinin nedeni nedir endişelenmemizi gerektiren bir sonuç mu ve nasıl bir yol i ...
 
  Böbrek rahatsızlığı

Nefroloji  -  Prof.Dr. Müjdat YENİCESU
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir.
Hocam iyi günler yaş : 42 Cinsiyet : Erkek boy:1.82 kilo :105 Kreatin:1.30 Üre : 25 Gfr: 67 ultrason’da böbrekler normal görünüyor. Uzun zamandır suyu çok az içiyordum ama çayı çok içiyordum Şeker ve tansiyon yok. Hocam bu değerlere bakarak böbrek yetmezliği olabilir mi ? TEŞEKKÜRLER.
 
  BT

Tıbbi Onkoloji  -  Prof.Dr. ÖZLEM ER
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir.
merhaba hocam öncelikle kolay gelsin rica etsem BT mi değerlendirebilir misiniz tşk ederim.

Bilateral böbreklerin boyutları konturları,parankim kalınlıkları,parankim dansiteleri ve sol böbrek pelvikalisiyel yapılar normaldir.Sağ böbrek pelvikaliksiyel ypılar minimal dilate izlenmış olup sağ ureter seyri haifi lateral konumludur. Mesane dolumu yetersiz olup lümen içerisinde taş izlenmedi. A ...
 
  Böbrekte kitle

Uroloji  -  Prof.Dr. Yıldırım BAYAZIT
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir.
Merhaba hocam babamın sağ böbreği normal olup sol böbrekte 3.5 cm civarı kitle saptandı ilaclı mr ile sil bobregı zaten bitikti bır serçe parmak ıncelığinde az olmakla birlikte acık ameliyat dendi ancak babam aclıktan korkuyor sizce ameliyat sart mi ve kıtle alınırken bobrek işlevi olmadıgından onuda alıcak lar hepsi alınınca kanser riskinden kurtulurmu tesekkur ediyorum
 


  dilime kadar gelen kahverengi intihap(internette dil kıllanması)

Gastroenteroloji  -  Prof.Dr. Yusuf AKCAN
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:

hocam merhaba benim 4 sene önce dilimden boğazıma kadar intihap oldu dilim yarıya kadar kahverengi intihapla doluydu yutkunamıyor mide bulantısı yaşıyordum kbb genel cerrah çıktım fakat kimse geçiremedi cildiye dr kadir güngör geçirdi. ve ozaman miden ile alakalı mutlaka çık dedi. şimdi ağzımda acılık hissi mide bulantısı mide ağrısı gaz ve vücudumda hergün halsizlik var 2 gün önce dilimde aynı ka ...
 
  ateş hissi

Gastroenteroloji  -  Prof.Dr. Yusuf AKCAN
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:

Hocam merhaba.47 yaşındayım.Ankilozan spondolit hastasıyım.kan tahlillerimde enfeksiyon görünmüyor.2-3 günlük ateş nöbetleri yaşıyorum.Fakat termometre 35.9 u geçmiyor.İçten rahatsız eden bir ateş hissi.Yardım ve tavsiyelerinize şimdiden teşekkürler.
 
  hepatit b ve hbv

Gastroenteroloji  -  Prof.Dr. Yusuf AKCAN
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir. Özel Muayenehanesi:

Sayın Hocam Merhaba
kardeşim 28 yaşında, erkek, 1 yıl önceki (2017) hepatit b ve hbv sonuçları aşağıdaki gibidir. Ne yapmalıyız.Yardımcı olursanız çok seviniriz,şimdiden teşekkürler.

ALT 42 0-45
AST 27 0-35
PT 13.1 10.7 - 13.0
INR 1.14 0.8 - 1.2
APTT 32.7 22 - 36.9
PLT 128 ...
 
  Mrb

Patoloji  -  Prof.Dr. Ergün Uçmaklı
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir.
Makroskopi:0.4×0,2×0,1cm ölçülerinde1 adet endoskopik biyopsi materyali.t/1p/1k/1b
Tani:mide(antrum),endoskopik biyopsi
Hafif aktiviteli kronik superfisyel gastrit H.pylori( **)
Atrofi görülmedi
Intestinal metaplazi görülmedi
1 adet aktif lenfoid follikul görüldü
 
  Pataloji sonucum ne anlama geliyor? korkmalımıyım

Genel Cerrahi  -  Doç.Dr. Sezgin YILMAZ
 
Bu Doktor Soru Kabul Etmektedir.
Makroskopi:
1 işaretli gönderilen materyal 0.3 ve 0.1 cm çapında gri beyaz gri mor 2 adet doku parçasıdır. Tamamı 2 parça 1 kasette takibe alındı. ’’ 1 ’’ dendi.
2 işaretli gönderilen materyal 0.3 cm çapında gri beyaz gri mor 1 adet doku parçasıdır. Tamamı 1 parça 1 kasette takibe alındı. ’’ 2 ’’ dendi.


Mikroskopi:


Patolojik Bulgular:


Patolojik Tanılar:
...
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki »
 
 
 
 
 
Anasayfa  |   Hastalıklar  |   Üye Doktorlar  |   Hasta Soruları  |   İlaç Rehberi  |   Tıp Sözlüğü  |   Konsültasyonlar  |   Sağlık Haberleri  |   Medikal Hesaplar  |   Güncel Tedaviler  |   Kategorize Hazır Soru-Cevaplar  |   Tanısal Algoritma  |   Reklam  |   İletişim | 

Sponsor Linkler:   
Copyright © Telif hakkı © 2007-2017 Saglikdanis.com
Yasal uyarı: Bu sitede yayınlanan resim, yazı ve diğer uygulamaların her hakkı Akcan Sağlık Hizmetleri. Ltd. Şti. 'ye aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Bu site kişileri sağlık alanında bilgilendirmeye yönelik hazırlanmıştır. Sitede yer alan bilgiler tanı ve tedavi amaçlı kullanıldığında sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir. Siteye girmekle bu şartları okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılırsınız. İçeriği izinsiz kullanmak yasaktır